17 december

då var en helg till förbi, jag har aldrig förstått varför helgen är kortare än arbetsveckan?! Jag menar alla uppskattar helgen mycket mer^^ haha

jah har hatt en jättebra helg, i fredags var eriika här och höll mig sällskap, vi fick prata om det mesta:) Du är underbar gumman men det visste du jue redan:)
sen igår blev det fest i västra karup hos Jenni:D jag hade mkt trevligt och roligt, tackar er som gjorde kvällen intressant. Tycker dock det var tråkigt att inte alla som sa att de skulle komma inte kom...:/ men, men jag hade trevligt! Var skoj med en fest hade inte varit på något sånt på ett tag.:P när jag kom hem på natten ringde jag till min pluttelutt! hahah! Det blev ett intressant samtal, hahah! Du ska veta att jag tycker om dig mer och mer för varje dag som går! du e underbar!
jag trodde jag skulle vakna och vara helt död idag, men jag har faktis känt mig pigg idag!:D Pappsen och jag har varit ute och övningkört, jag klippte teus i morse och ikväll ska jag klippa tommy. sen blir det film här hemma med pappsen och mammsen! 

imon är det dags med en vecka till i skolan! men det känns inte som det kommer bli så tungt, imon ska jag också påbörja teori kurserna på körskolan:) så nu börjar komma igång lite!

-nu skrek mamma att det var mat, måste kila

takecare
emelie


koffe♥ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0