27 december


- idag skulle man in till salongen föra att lära sig det nya data/kassasystemet på salongen:)
Kom dit vid 9, så vara killarna som skulle installera och sånt sena, och sen var det grejer som inte funka och det tog längre tid att instrallera allt, och det var tänkt att vi skulle vara klara vid halv 11 men det fanns ingen chans att jag skulle kunna ta tåget vid 11 för att komma till skolan vid 12. Sen hade börjat snöa och blåsa rätt bra. Så jag och marianne bestämde att jag stanna på salongen resten av dagen och gjorde lite praktiskt arbete på dockor. Så ringde ner till skolan och kolla om det var okej, och de tyckte det var smart att jag stannade i laholm, efetrsom man inte visste hur tågen skulle gå resten av dagen pga vädret. Men det har varit mysigt på salongen idag, och jag kan det viktigaste på det nya systemet:) Ganska stolt över mig själv, haha. Pappa sluta jobba vid 4, så han skulle hämta mig då.. det var lite läskigt att köra hem i detta vädret, kommit galet mycket snö asså! det är helt okej så länge man får sitta inne i varmen och slipper köra på de hala vägarna.
- Jag och Nellie fick lite dötid på salongen så hon slängde en ljusfärgning i botten på mig så nu ser mitt hår okej ut igen! nu ska det bara ljusas upp på vissa längder och sen ska jag ha på den balla relighten igen som gjorde att det blonda skimrade i lite rosa:) hihi!

ikväll skulle jag åkt till falkenberg och kollat volleyboll, men jag kände mig inte manad till att åka ut på dessa vägarna igen.. så det blev ingen volleyboll match i kväll. Men jag överlever här i den varma mjuka soffan också^^ haha! Har upptäckt massa bra musik, så jag vet precis vad jag kan underhålla mig med under kvällen:P
Hade dock varit mysigt att ha plutten som sällskap eller någon av min vänner:) men det blir troligen mys med dem på fredag hoppas jag på i varje fall:D- Tänk om man kunnat se sin framtid?, kunnat kolla och se vad man gör om 5år. Vetat om vilka val som var rätt? Veta om det är på en salong jag ska stå? Jag hade velat se vilka val man gjort som kommer anses som så jäkla fel om 5år. Undra vilka vänner man kommer ha kvar vid sin sida fortfarande? Se vem man har förlorat och vem man har vunnit? Men vet ni, samtidigt skulle jag inte vilja se fram i min framtid. För vad skulle hända med alla överraskningar? Tänk om man skulle avsluta det som är viktigt just nu bara för att det inte kommer vara viktigt om några år? Tänk om man skulle se något negativt, som en allvarlig sjukdom hos en själv eller hos någon nära. Sånt vill man inte veta innan man är tvungen att veta det. Och vet ni? all spänning skulle försvinna! Så jag tror att det ändå är tur att man inte kan se in i sin framtid.
-Men detta är något som går runt mycket i huvudet på mig, hur ser allt ut när man är klar med skolan, vad gör jag om 5år. Sen har jag drömt mycket om där jag förlorar mina närmsta, och det skrämmer mig fruktansvärt mycket att kanske förlora någon av dem som står mig närmst hjärtat. Ibland skulle jag vilja hoppa tillbaka i tiden och bli mindre om slippa alla dessa stora frågor man får hela tiden, "vad ska du göra efter studenten" "hur ser du din framtid" osv. Samtidigt skulle jag vilja hoppa fram i tiden där jag fattat alla de stora beluten och livet bara flyter på som det ska. Oj, förlåt nu har jag spunnit iväg i mina egna tankar. ni behöver verkligen inte läsa allt. antar att jag hade en sån dag där jag behövde skriva av mig.


nu ska jag inte tråka ut er längre,

puss o kram en grön banan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0