31 januari

Kan ni fatta att det redan gått em månad av detta året? jag förstår inte vad som hände med januari? Men om jag har rätt så tycker alla att det är skönt att de kalla månderna går snabbt! jag vill bara få mitt körkort, jag vill få sommarjobb, jag vill äta massor av glass i värmen, jag vill bli brun, jag vill bada jag vill ha sommar, den tiden utan beskymmer:)

Gud vad jag längtar till sommaren, Sofia har gett mig så bra vibbar om sommaren 2010! Hon funderar alltid iväg på det i skolan, och berättar vad för planer hon har för sommaren. åh jag hoppas på ett år av framgång, lycka och mycket händelser som jag kommer minnas hela livet!


som ni säkert märker är jag på något bättre humör, inte tipptopp ännu men det är på rätt väg igen!


men en sak ska den veta, så besviken på dig! jag har alltis ställt upp för dig, sen vi var så jäkla små.. men vad får jag ut av det nu? saknar dig så fruktansvärt mycket.. men antar detta är som livet ska vara att man förlorar vänner & vinner nya, trodde inte att du var den jag skulle tappa dock. men livet går vidare, och jag har bestämt mig för att lägga min energi på dem som vill ha den.. men du ska veta att jag saknar dig!

nu var det mat, måste springa

vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0