i wish

Bloggen har legat på is ett tag! varken hatt tid eller ork att skriva, och nu har min dator åkt in på lagning igen! så nu kommer det inte så mkt inlägg pga det....

i helgen hade vi sm-kval, gick inte speciellt bra, vi hade inte precis turen på vår sida om man säger så... sen paja jag knäet också, andra matchen! såååå sjukt onödigt!:@ var hos doktorn i går, främrekorsbandet som tatt skada antagligen, :/ J*vla bajs! så nu kämpar jag runder på krykor allafall..

annars har dt inte hänt något speciellt!
om knäet repar sig blir det göteborg med skolan på fredag!:D hoppas!

ni får ha det så bra!

i wish i was happier

*emelie

take me away, please?

när man trodde att man skulle få en lugn vår efter en jobbig höst..
usch all energi bara försvann nu!

har uppdaterat min andra blog, emeliekurtsson.blogspot.com..
*

i will sing you too me*~
Bonjour mon amies..!

dagen idag har jag börjat på en ny strat som man kan kalla det.
känns väldigt bra,
jag tyckte skoldagen var slapp, vi har det ganska lugn just nu faktis:) vilket känns mkt bra..

efter skolan drog jag, BiFFEN(sofia) &Namne vidare till gymmet, blev 1,5h där.. tränade mkt mage idag:D hihi!
 Imon är det egenhårvård som gäller, vilket käns mycket bra.. äntligen behöve jag inte skämmas i mitt hår, :D Massa GLAD! bilder kommer när jag fått tid att ta någraXD, tyvärr måste jag till tandläkaren imon också.. :/ USCH! HATA!jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte 
jag vet inte hur det känns, jag vet inte om jag vill, jag vet inte någonting på den fronten..

usch jag hatar när jag inte är säker på min sak, när jag inte vet vilken väg som jag tar, när jag inte vet vart jag står om några månader.. tyvärr vill jag ha det mesta planerat efter min sak.. :S men allt detta är bara svårt..
hatar att vara osäker..

kan inte någon ge mig en Edward Cullen?! Han låter helt perfekt.. (a) har totalt fasnat i andra boken nu med men glömde den i skolan #!%&#@

kan inte allt för en gångs skull vara lättare för mig?!

takecare*


När jag hör din röst,♥

Det har varit en ganska lugn och skön helg måste jag säg.

I fredags var vi otroligt sugna på fest men ingenting hände så vi drog till med chippe o dippe at my house och spelade monopol med visakort, haha jag, namne, malin, michis, och sofiJ skit skoj hade vi. Haha michis var så stolt för sina pengar men sen blev hon ganksa pank:P anton kollade för bi en runda också, de var kvar här tills 2 ungefär och då hade vi också hunnit med mina riktigt gamla bilder och kärleksförklaringar till pojkar:P hahaha.


Sen somnade jag ganska snabbt där efter skulle trots allt upp dan efter.

Skolan på fredagen var skoj, fick klippa och lära mig overlaps.


På lördagen åkte jag in till emeliy o marianne, där fick jag kolla runder rulla premanent, träna overlaps osv. massa trevligt som alltid.  När jag kom hem blev det koppelträning med Saga och namne och marica höll oss sällskap. Mysigt som alltid, jag fick också kolla klart på sex and the city. När mamma och fian kom hem blev det fondiu och bakpotatis, åhh så gott:D mumma! Och melodifestival.. tyckte andra bidraget var bäst, vad tycker du? Men de bidragen man själv gillar går det aldrig bra för i europa sen... så om vi vill vinna borde vi väl skicka carolina av ugglasXD haha. Sen var det hopp i säng match på söndagen.


Så nästa dag var det upp som gällde i med frukost och vidare till hylte sen, bil resorna är alltid trevliga med amanda och carro. Vi vann matchen med 3-0 gott tjejer match gick relativit snabbbt också så kom hem och hann plugga innan matchen. Fick paket när jag kom hem också. När jag hör din röst! Andra boken av twilight serien:D toppen så lyssna nu alla! Jag har sett filmen idag:D helt underbar tycker jag:D så nu ligger saga här bervis och jag ska lägga mig bevämt och börja läsa lite..

citat ur om jag kunde drömma!
"Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom."

människor läs boken, heheh

när jag hör din röst hoppas jag är lika bra som den  första,♥

Puuss

takecare


RSS 2.0