14 april

-idag var det ganska mycket stress i skolan, vi ska ju ha projektmässan visningen på tisdag. Det var jue rörigt eftersom det är så jäkla mycket som behöver klicka och funka när man ska göra en visning. Karin & Trissa har utnämnt mig till regissör:P Coolt va? Haha!^^ Allafall idag har jag sprungit runt och pratat med modellerna och rättat till det som Trissa och Karin flummat ihop. Imon ska jag hålla på med modellerna hela dagen, jag & sara ska visa hur utgången ska se ut, lär bli ganska intressant tror jag:) haha! Men det är många modeller som verkar taggade så det kommer nog gå bra. Hade utvecklingssamtal idag oxå, det gick jättebra, trodde jag skulle ha mycket frånvaro men det var faktis inte så farligt.

-efter skolan försökte jag springa av mig lite dålig energi som jag har hatt de senaste dagarna. Var skönt att kunna ge sig ut på en jogginrunda. Konditionen behöver jobbas på mycket, och knät protestera lite emot att springa i terräng.. men jag tog det lugnt (var helt död när jag kom hem ändå:P) hahaha! Knäet är väl inte piggelin just nu, känns att jag misshandlat det lite, men ingen smärta som tar död på mig. Ska försöka få upp en vana att ge mig ut och springa i allafall, vi får väl se om jag lyckas, tror knappt det. Men jag måste ju vara positiv!:P
-
imon är det körlektion/visningen/Träna hos magnus som gäller. på kvällen är det lite plugg som vanligt, men nu ska jag sluta skriva här, måste läsa lite i körkorts boken och i boken som vi ska läsa till svenskan.
puss på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0