4 månader ♥

4 månader, 4 månader4 månader, 4 månader, 4 månader4 månader, ♥

-inatt vaknade jag upp av att jag fick sms. Tänker inte skriva ner vad han skrev, men du ska veta hur lycklig du gör mig älskling! Jag satt och tänkte på vad som hänt under de 4 månaderna, och det är ganska mycket vi har gått igenom. Fast jag tycker det känns som vi varit tillsammans så mycket längre, men det är väl för att du varit med i bilden så länge nu.
-Du ska veta att jag blir kärare för varje dag som går. Jag kan inte förstå att jag har hatt turen att få dig, du är min prins! Jag sitter här och skriver, sen raderar jag igen, sen skriver jag, och raderar igen för jag kan inte komma på hur jag ska uttrycka hur mycket du betyder för mig plutten. Jag vill vara lika poetisk som du är, vill också lyckas sätta pricken över i som du gör. Men jag vet verkligen inte hur man ska överträffa vad du skrev till mig inatt. Men en sak är säker Karl Axel Kristoffer Råsäter, jag älskar dig!
- känns tungt att inte få pussa på dig idag, inte bara för att vi har 4 månader idag. Men för att önska dig lycka till inför övning amfibie. Men älskling, vet du? Du behöver det egentligen inte för jag vet att du kommer klara det. Jag förstår inte varför du oroar dig, du är envis, stark & uthållig. Du är bäst, så om inte du klara det, klara ingen det! Att inte få prata med dig under heltiden du gör din övning känns också tungt, du kommer vara det första jag tänker på när jag vaknar, du kommer vara det sista som flyger ur mitt huvud när John Blund kommer på kvällen. "You will never gonne be alone" Jag tror på dig, & jag vet att du klarar det! Lycka till min soldat!

Dessa 4 månader har bara varit början på något underbart!
massor av pussar till dig min plutt!♥ älskar dig!Kommentarer
Postat av: Elin

Emelie, nu gråter jag igen! HAHA... japp, kanske e jag mesig! men aww <3 ni två alltså!

2010-02-28 @ 17:21:20
Postat av: Elin Carlsson

så otroligt vackert emelie, nu kom det en liten tår ner för kinden min :)

2010-02-28 @ 20:24:11
Postat av: jag själv

syrran, du e lite mesig, men tycker om dig ändå. <3elin, jag saknar dig galning

2010-02-28 @ 21:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0