31 januari

Kan ni fatta att det redan gått em månad av detta året? jag förstår inte vad som hände med januari? Men om jag har rätt så tycker alla att det är skönt att de kalla månderna går snabbt! jag vill bara få mitt körkort, jag vill få sommarjobb, jag vill äta massor av glass i värmen, jag vill bli brun, jag vill bada jag vill ha sommar, den tiden utan beskymmer:)

Gud vad jag längtar till sommaren, Sofia har gett mig så bra vibbar om sommaren 2010! Hon funderar alltid iväg på det i skolan, och berättar vad för planer hon har för sommaren. åh jag hoppas på ett år av framgång, lycka och mycket händelser som jag kommer minnas hela livet!


som ni säkert märker är jag på något bättre humör, inte tipptopp ännu men det är på rätt väg igen!


men en sak ska den veta, så besviken på dig! jag har alltis ställt upp för dig, sen vi var så jäkla små.. men vad får jag ut av det nu? saknar dig så fruktansvärt mycket.. men antar detta är som livet ska vara att man förlorar vänner & vinner nya, trodde inte att du var den jag skulle tappa dock. men livet går vidare, och jag har bestämt mig för att lägga min energi på dem som vill ha den.. men du ska veta att jag saknar dig!

nu var det mat, måste springa

vi hörs!

30 januari

först vill jag skriva tack till sofia! hade verkligen massa kul idag, Fille, Jöns, Niklas o Ankan gjorde det också jäkligt kul! behövde verkligen skratta av mig! förlåt frida att det krångla så vi inte kom till väla. ett + var ju att man hittade vad man ville ha dessutom. aldrig fel det ju!

tack till syster elin som besparade mig från att sitta ensam hemma ikväll. Elin du betyder massor♥


tråkigt när människor som står en nära gör en besviken, tråkigt när man känner att man inte är den man var innan, jobbigt att sakna det man hade, jobbigt att irritera sig på sånt som är onödigt, tråkig när man tappar säkerheten som gjorde en trygg, jobbigt när det inte är som man tänkt, jobbigt när folk inte upp märksammar på det som känns viktigt, tråkigt att vara nere och allmänt dryg

-ja, jag vet att det varit mycket negativt de senste dagarna, som jag sa igår så är bara homöret jäkligt skört just nu.. finns så mycket jag skulle vilja säga och skriva ut.. men ser inget positivt att göra det här nför hela världen. så pusta ut, jag besparar er det skitet.

förlåt till er som tyvärr få ta skiten...

...... ........

city and colour-the sleeping sickness

I Awoke
Only to find my lungs empty
And through the night, so it seems I'm not breathing
And now my dreams are nothing like they were meant to be
And I'm breaking down, I think I'm breaking down
And I'm afraid to sleep because of what haunts me

Such as living with the uncertainty
That I'll never find the words to say
Which would completely explain
Just how I'm breaking down  

Someone come and, someone come and
Save my life Maybe I'll sleep when I am dead but now it's like the night is taking sides
All the worries that occupy the back of my mind
Could it be? This misery will suffice

I've become

A simple souvenir of someone's kill
Like the sea, I'm constantly changing from calm to hell
Madness fills my heart and soul as if the great divide could swallow me whole
Oh, how I'm breaking down

Someone come and, someone come and
Save my life
Maybe I'll sleep when I am dead but now it's like the night is taking sides
All the worries that occupy the back of my mind
Could it be? This misery will suffice

Someone come and, someone come and
Save my life (x3)
Could it be? This misery will suffice


29 januari

-praktik i dag 3 kunder alla blev bra.. men fan vad folk kan säga saker som dra ner allt.. Bara för att man är elev är man inte en mindre värd. blir så trött!

So save your scissors for someone else's skin
My surface is so tough I don't think the blade will dig in
Save your strenght, save your wasted time
There's no way that i want you to be left behind
Go on and save your scissors
Save your scissors!

inte min dag/kväll ikväll. Usch vet inte vad det är med mig..
jag har så mycket att vara lycklig över.. men idag känns allt ganska meniglöst, inte säker på det jag alltid varit säker på! Vet inte vart jag har folk? Är det bara en persons jobb att göra så man håller kontakten. Vill bara gräva ner mig idag, men det släpper väl snart hoppas jag. En sak är säker, det måste ske någon förändring nu! Känns ändå bra att 3 av pinglorna kommer en runda senare, behöver höra på lite av er galenskap. Imon blir det shopping på väla, hoppas man kan hitta lite kul i klädes väg.. vill hitta en jeans kjol (helst svart) och sen vill jag ha en shorta, och något mer kanske. jaja nu ska jag slöa en stund och försöka bli lite piggare! 

 
over and out


28 januari

 dagen börjad helt okej, Bild på morgonen sen gick jag och bokade körlektioner, ska börja köra på körskolan efter sportlovet:) Nu är jag ett steg närmre mitt körkort! haha! sen gick jag och fixade mitt armband som jag fick av plutten i födelsedags present. det var så snälla att det inte kostade något dessutom. Stort tack till guldfynd i ängelholm! Nu kan jag använda det utan att känna att det kommer gå sönder eller att jag kommer tappa någon berlock. Blev ju så glad när jag fick det sen tappade jag ena berlocken och då ville jag inte ha det på mig förrens sjag fixat det som sagt så det satt på bättre!
-Men resten av dagen gck bara neråt... Fönarna på Annas lektion gick åt helvete! Fan tappade humöret totalt, sen så gick träningen skit idag, knäet ville inte alls som mig, och typ alla övningar gjorde mer onte än nytta. Men magnus har ju sagt att det kommer gå upp och ner hela tiden. Men tappar bara humöret fruktansvärt mycket.. så idag är inte kvällen att ta upp en diskutionsom inte är positiv med lilla emelie, bara så ni vet!


nu ska jag kolla en sund på tv sen blir det sängen och praktik imon!
på kvällen kommer mina pinglor, känns kul att träffa er. På lördag blir det väla med Sofia, Frida, Mathilda, Jöns och någon mer! Ska köpa hem någon rolig tröja tänkte jag och massa annat skit!

förlåt till er som tagit mitt gnäll idag,

over and out /butter;)

if we crawl
'til we can walk again
then we'll run
untill we're strong enough to jump
then we'll fly                               
untill there is no wind
so lets crawl, crawl, crawl
Rihanna - Russian Roulette

en låt jag fastnat massor för:P

-har dock hittat massor av bra musik nu, men denna är dagens låt!:P 

Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

Say a prayer to yourself
He says close your eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger
As my life flashes before my eyes I’m wondering will I ever see another sunrise? So many won’t get the chance to say goodbye But it’s too late too pick up the value of my life And you can see my heart beating
You can see it through my chest
And I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must must pass this test
So just pull the trigger

27 december


- idag skulle man in till salongen föra att lära sig det nya data/kassasystemet på salongen:)
Kom dit vid 9, så vara killarna som skulle installera och sånt sena, och sen var det grejer som inte funka och det tog längre tid att instrallera allt, och det var tänkt att vi skulle vara klara vid halv 11 men det fanns ingen chans att jag skulle kunna ta tåget vid 11 för att komma till skolan vid 12. Sen hade börjat snöa och blåsa rätt bra. Så jag och marianne bestämde att jag stanna på salongen resten av dagen och gjorde lite praktiskt arbete på dockor. Så ringde ner till skolan och kolla om det var okej, och de tyckte det var smart att jag stannade i laholm, efetrsom man inte visste hur tågen skulle gå resten av dagen pga vädret. Men det har varit mysigt på salongen idag, och jag kan det viktigaste på det nya systemet:) Ganska stolt över mig själv, haha. Pappa sluta jobba vid 4, så han skulle hämta mig då.. det var lite läskigt att köra hem i detta vädret, kommit galet mycket snö asså! det är helt okej så länge man får sitta inne i varmen och slipper köra på de hala vägarna.
- Jag och Nellie fick lite dötid på salongen så hon slängde en ljusfärgning i botten på mig så nu ser mitt hår okej ut igen! nu ska det bara ljusas upp på vissa längder och sen ska jag ha på den balla relighten igen som gjorde att det blonda skimrade i lite rosa:) hihi!

ikväll skulle jag åkt till falkenberg och kollat volleyboll, men jag kände mig inte manad till att åka ut på dessa vägarna igen.. så det blev ingen volleyboll match i kväll. Men jag överlever här i den varma mjuka soffan också^^ haha! Har upptäckt massa bra musik, så jag vet precis vad jag kan underhålla mig med under kvällen:P
Hade dock varit mysigt att ha plutten som sällskap eller någon av min vänner:) men det blir troligen mys med dem på fredag hoppas jag på i varje fall:D- Tänk om man kunnat se sin framtid?, kunnat kolla och se vad man gör om 5år. Vetat om vilka val som var rätt? Veta om det är på en salong jag ska stå? Jag hade velat se vilka val man gjort som kommer anses som så jäkla fel om 5år. Undra vilka vänner man kommer ha kvar vid sin sida fortfarande? Se vem man har förlorat och vem man har vunnit? Men vet ni, samtidigt skulle jag inte vilja se fram i min framtid. För vad skulle hända med alla överraskningar? Tänk om man skulle avsluta det som är viktigt just nu bara för att det inte kommer vara viktigt om några år? Tänk om man skulle se något negativt, som en allvarlig sjukdom hos en själv eller hos någon nära. Sånt vill man inte veta innan man är tvungen att veta det. Och vet ni? all spänning skulle försvinna! Så jag tror att det ändå är tur att man inte kan se in i sin framtid.
-Men detta är något som går runt mycket i huvudet på mig, hur ser allt ut när man är klar med skolan, vad gör jag om 5år. Sen har jag drömt mycket om där jag förlorar mina närmsta, och det skrämmer mig fruktansvärt mycket att kanske förlora någon av dem som står mig närmst hjärtat. Ibland skulle jag vilja hoppa tillbaka i tiden och bli mindre om slippa alla dessa stora frågor man får hela tiden, "vad ska du göra efter studenten" "hur ser du din framtid" osv. Samtidigt skulle jag vilja hoppa fram i tiden där jag fattat alla de stora beluten och livet bara flyter på som det ska. Oj, förlåt nu har jag spunnit iväg i mina egna tankar. ni behöver verkligen inte läsa allt. antar att jag hade en sån dag där jag behövde skriva av mig.


nu ska jag inte tråka ut er längre,

puss o kram en grön banan

26 januari

-först ett litet förlåt för felskrivningen på rubriken förra inlägget:P

igår var det träning hos magnus igen, fasen vad han kör med mig och mitt stackars högerknä, men det är ganska kul att kunna köra på lite hårdare igen:) annars var dagen ganska lugn igår. La mig hyfsat tidigt också:D


idag var det upp tidigt, lång dag i skolan tisdag jue. Men tisdagarna känns inte alls så tunga längre, vilket är väldigt skönt!:D kom hem vid fem idag då blev det mat och sen har jag faktis nästan spenderat hela kvällen på att leta upp hur jag vill att min tatuering ska se ut:D Nu har jag nog bestämt mig, ska ringa tattueraren imon eller på torsdag i varjefall:P Längtar massor tills jag ska få göra den:)imon blir det troligen snöstorm:s men jag ska till praktiken på förmiddan och om vädret tilllåter det så blir det skola på eftermiddan. på förmiddan blir det att lära sig det nya kassasystemet.

nu ska jag kolla vidare på lite bilder, och sen dejta kudden:D

saknar dig min älskling♥! längtar massor till vecka 6 när det är dags att åka mot falun igen!:D

Pussar*24 december

-har hatt världens mysigaste helg med plutten! vi har inte gjort mycket vettigt men har hatt det bara allmänt lugnt och slappt. dröjer länge tills vi träffas igen men det brukar vi klara ändå!

stod p-vakt på vallåsen idag också, hahah! det var kallt om fötterna men annars tycker jag att det gick bra, man blir lite irriterad på dessa jäkla idioter. men men!

veckan kommer bli lugnare än förra, men det blir att kämpa på ordentligt med rehabliteringen. och till helgen hoppas jag på att få umgås med lite folk.


vill bara säga att jag ber om ursäckt om ni tycker jag hör av mig dåligt, men jag saknar er och hoppas vi kan träffas till helgen!

nu ska jag göra något annat..

kramizar


har lite funderingar på att spara ut mitt hår en bit och skaffa löshår, är det hiss eller diss?!

20 december

- idag har man hatt den tredje teorilektionen, nu blir det lite pause från de lektionerna. Ska inte göra de sista förrens om 2 veckor. Lovat sara att vänta tills hon kommer hem från semestern igen. Ha det nu toppen i Egypten gumman!

i skolan idag har vi fått designa vår egen frisyr både med färg och klippning! jag klippte min idag, blev faktis bra! Klippte en frisyr liknade min, :)

imon blir det teater med frisöravdelningen! mycket najs!:)
 
känner att jag inte har så mycket skriva, men vi hörs imon!

 saknar dig älskling! hoppas det går bra ute i fältet,!

kramizar19 Januari

- tisdag säger bara fullspäckad dag, men det var otroligt lätt att gå upp i morse, jag var inte så trött som vanligt. Tror det har gjort hela dagen lättare. sen har jag fått undan mkt måste göras. Teorilektionen gick lika bra idag som igår. Tycker faktis det är sjukt kul:) Körde från stationen hem också, whooo emelie har kört i 90!:P haha! Får inte glöm att skriva Grattis till Anette som tog körkortet idag!:D 

nu har jag inte mycket mer att säga, imon blir det teorilektion igen och sen när jag kommer hem blir det städa rummet, måste göra det ordentligt asså!:P haha! 

nu ska jag kolla vidare på tv en stund sen ska jag läsa teorin till imon och sen blir det sova!
  
Vi HöRS! 
-pussipuss  


18 januari

-idag gick man upp 9,30! sjukt sköönt! tog kvart över 11 tåget mot skolan. iskolan var det redovisning och att göra en frisyr med antikens sinne typ. Sen har jag varit på första teori kursen inför körkortet, det gick bra och var intressant. Träffade Johan Hansson o Jonas Fridberg där också:) alltid kul med ansikten man känner igen!
 sen fick jag faktis köra från östrakarup hem till våxtorp:) det gick faktis jättebra:) hihi!
 sen jag kom hem har jag gjort min övningar, ätit, duschat och nu ska jag kolla idrottsgalan så länge huvudet tillåter det.
 3dagar kvar till älsklingen kommer, weeei! saknar dig i massor!;) 
 imon är det teorikurs på kvällen igen och sen ska jag klippa Axel, men som sagt nu måste jag rulla vidare.

puss o karm skummbana
emelie♥


vuxenpoäng, jajameen!

jag fick precis vuxenpoäng! jag betalde precis min första räkning själv över mitt konto på min dator:P haha! nu känner jag mig ganska stor! plus att jag varit ute och kört på trafikerade vägar känns också som en vuxenpoäng! 2-0 till mig! Nej vänta 3-0, var jue faktis inne på krogen förra helgen! Mohahaha!

sen har jag toffelpoäng också, för jag saknar min kristoffer råsäter i massor. gud vad jag hatar att inte alla människor bor på samma ställe ibland, hehe! Tur att han kommer på fredag, och han kommer två timmar tidigare än vad han brukar göra, och åker två timmar senare! med andra ord 4 timmar mer tillsammans! UNDERBART!:D och det är "bara" 5 dagar kvar!

- men nu ska jag kolla Johan Falk fjärde filmen:) Hihi! ligger steget före alla er som glor på tv4 med reklam och skit! hahah

btw kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle sluta avsluta med "takecare"! så nu ska jag försöka låta bli det^^


puss & kram en sne banan:P


älskling, jag tycker om dig om du inte visste det


17 december

då var en helg till förbi, jag har aldrig förstått varför helgen är kortare än arbetsveckan?! Jag menar alla uppskattar helgen mycket mer^^ haha

jah har hatt en jättebra helg, i fredags var eriika här och höll mig sällskap, vi fick prata om det mesta:) Du är underbar gumman men det visste du jue redan:)
sen igår blev det fest i västra karup hos Jenni:D jag hade mkt trevligt och roligt, tackar er som gjorde kvällen intressant. Tycker dock det var tråkigt att inte alla som sa att de skulle komma inte kom...:/ men, men jag hade trevligt! Var skoj med en fest hade inte varit på något sånt på ett tag.:P när jag kom hem på natten ringde jag till min pluttelutt! hahah! Det blev ett intressant samtal, hahah! Du ska veta att jag tycker om dig mer och mer för varje dag som går! du e underbar!
jag trodde jag skulle vakna och vara helt död idag, men jag har faktis känt mig pigg idag!:D Pappsen och jag har varit ute och övningkört, jag klippte teus i morse och ikväll ska jag klippa tommy. sen blir det film här hemma med pappsen och mammsen! 

imon är det dags med en vecka till i skolan! men det känns inte som det kommer bli så tungt, imon ska jag också påbörja teori kurserna på körskolan:) så nu börjar komma igång lite!

-nu skrek mamma att det var mat, måste kila

takecare
emelie


koffe♥ 


14 januari

10 långa månader, 10 månader utan spring, UTAN VOLLEYBOLL, utan riktig idrott o träning! Fan vad jag saknar mitt friska knä.. men mest av allt saknar jag VOLLEYBOLLEN! Varit ifrån det nu i 10månader..:s det är fan helt sjukt! Men nu har jag gått 1,5 månad sen operationen och det går framåt sakta men säkert.

-dag var det upp tidigt igen, och imorse var det fan svårt! jäkel vad trött jag var, skönt att det är praktik imon, då kan man sova lite längre i varje fall. skolan idag har varit helt okej:D Jag har faktis varit och skrivit in mig på körskolan också, ett litet steg närmre körkortet:) Ska bli mycket intressant och se vad som händer med hela körkortsbiten:)

Imon på praktiken blir det att klippa och färga mamma och sen klippa erika på eftermiddan! Sen ska mitt kliii med mig hem:D ska bli kul att spendera en massa tid med dig! saknat dig massor snäckan:)

nu ska jag kolla lite tv och sedan dejta kudden ganska tidigt..!

Plutten, jag saknar dig massor!♥ skulle gärna ha nästa fredag nu!

takecare everyone

 ~E♥K~12 januari

-idag var det tisdag för er som inte visste det:O 
 
vi fick världens mest chilla lärare i Naturkunskap, men ändå känns det som om man kommer lära sig massor! det gillar vi! annars har dagen faktis inte varit så farlig för lärare har nog också hatt lite svårt att starta för de släppte oss tidigit på alla lektioner. Ganska gött!

efter skolan åkte jag till maxi och ficck köpt lite nya underkläder på maxi^^ aldrig fel:P hahah!

ikväll ska jag faktis kolla filem som går på 3, tror den är bra!

hade inte så mkt mer att skriva, vi hörs!

takecare
emelie

11januari

då var man 18, då hade man spenderat sin första kväll på krogen, och då var man tillbaka i skolan.
Min födelsedag kunde inte blivit mycket bättre, det ända var att det var lite folk ute. men men så är det ibland^^

-idag började man skolan igen, man hade ju hoppats på en slapp och lugn dag. men nej anna körde på med oss hårt direkt, fick också det nya schemat.. känns som jag kommer kunna ta körkortet under denna våren också! Jag hoppas på det i allafall:D Imon är det dryg tisdag som vanligt, men jag överlever hoppas jag.


Koffe åkte till lumpen igår, nu är det tillbaka till att bara träffas varanna helg typ:/ man har verkligen blivit bortskämd nu när vi typ träffats hela lovet. känndes tungt när han åkte igår. Men det är jue bara att vänja om sig igen! Men plutten, tack för många underbara dagar! Tycker verkligen vi fått prata om mycket bra, och allt känns bara almänt bra mellan oss! Tycker om dig, glöm inte det!♥

-nu kommer det bli bättre uppdatering hoppas jag, nu när man kommer in i bättre rutiner igen!
men men nu ska jag kolla tv och slappa resten av kvällen!

takecare
emeliekurtsson

8december

IMORGON! IMORGON! IMORGON! IMORGON!

Fasen vad skoj det blir imon:D


18ÅR, det är lite galet^^


saknar

tur du kommer imon, jag saknar dig♥


4 januari

ja, då hade man mindre än en veckas lov kvar! sorgligt men sant!
idag har jag varit på salongen hela dagen var seg när man skulle upp och dit.. men sen vaknade man upp ju. lika trevligt som vanligt.
 dock är jag fruktansvärt trött.. men det har jue mycket med min förkylning att göra. men jag överlever.

nu ska jag kolla tv resten av kvällen, imon är det praktik och magnus på eftermiddan och sen kommer min plutt:D

takecare*

-nyklippt idag btw

3 januari 2010

Först vill jag önska alla ett gott nytt år!
eller säger man god fortsättning nu?
Jag vet att jag sa att det säker skulle poppa upp ett inlägg under tiden jag var i kläppen. Men så blev det inte, har hatt fullt upp varje dag där! Det har varit toppen, har träffat en massa goa människor:D Tack för en mycket trevlig vistelse!

jag och elin kom hem igår, resan dit och hem har det krånglat en del på. men vi har ändå överlevt^^ blivit försenade dit och hem. men men så är det ibland.

idag blir det gäster fram mot kvällen:d trevligt! så nu ska jag läsa i den jävla svenska boken, sjukt seg bok och sen ska jag göra något annat vettigt anntar jag!

btw det är snart min födelsedag^^ Hihi!

takecare

- K♥, tycker om dig en massa. om du inte visste det redan!

RSS 2.0