28 januari

 dagen börjad helt okej, Bild på morgonen sen gick jag och bokade körlektioner, ska börja köra på körskolan efter sportlovet:) Nu är jag ett steg närmre mitt körkort! haha! sen gick jag och fixade mitt armband som jag fick av plutten i födelsedags present. det var så snälla att det inte kostade något dessutom. Stort tack till guldfynd i ängelholm! Nu kan jag använda det utan att känna att det kommer gå sönder eller att jag kommer tappa någon berlock. Blev ju så glad när jag fick det sen tappade jag ena berlocken och då ville jag inte ha det på mig förrens sjag fixat det som sagt så det satt på bättre!
-Men resten av dagen gck bara neråt... Fönarna på Annas lektion gick åt helvete! Fan tappade humöret totalt, sen så gick träningen skit idag, knäet ville inte alls som mig, och typ alla övningar gjorde mer onte än nytta. Men magnus har ju sagt att det kommer gå upp och ner hela tiden. Men tappar bara humöret fruktansvärt mycket.. så idag är inte kvällen att ta upp en diskutionsom inte är positiv med lilla emelie, bara så ni vet!


nu ska jag kolla en sund på tv sen blir det sängen och praktik imon!
på kvällen kommer mina pinglor, känns kul att träffa er. På lördag blir det väla med Sofia, Frida, Mathilda, Jöns och någon mer! Ska köpa hem någon rolig tröja tänkte jag och massa annat skit!

förlåt till er som tagit mitt gnäll idag,

over and out /butter;)

if we crawl
'til we can walk again
then we'll run
untill we're strong enough to jump
then we'll fly                               
untill there is no wind
so lets crawl, crawl, crawl
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0