21 juli

Två veckors jobb, 2 dagar kvar. Har varit riktigt kul att jobba inne på Afrodites, känns som man fått upp tempot mycket dessa veckorna och som om man behärskar klippningarna ännu bättre. Har inte hatt lika mycket kunder i dag, men det är skönt ibland med det oxå. Fast dagen blir mycket längre. Men imon är det mycket att göra igen och på fredag hoppas jag på mycket drop in. :) Marianne var snäll och slängde en Sunlight i mitt hår oxå, så nu är det värsta av utväxten borta, (Y) Det sköna med mitt sommarjobb är att jag tycker det är jättekul, visst är man trött på morgonen och hade gärna velat lega kvar i sängen. Men när man väl kommer dit är det lika kul som gårdagen. :) Tror du blir lite avis? har du ett roligt sommarjobb? :P Haha!

- På fredag är det dags för KarsforsFestivalen och på Lördag blir det 18års fest! Längtar verkligen tills helgen ska bli riktigt kul att ha en fullspäckad helg:D innan jag åker mot dalarna.
Nu skah jag gå och vara social innan det är dags att sova.
Hoppas ni har det bra på semestern, hoppas du har det bra plutten!. .Kommer ett inlägg sen med texten till en av Emil Jensens låtar. Sån musik som jag fastnat för just nu.
KramarKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0