24 juni

Midsommar imon, och jag har ingenstans att dra! FY FAN VAD OPEPP JAG ÄR!
Blää, blää, blää! Fan vad tråkigft det känns. Dagen var bra så länge jag var på körskolan och det gick bra, men nu när man inte har något att gör tappa jag humöret, verkligen inte min dag idag!

takecare

23 juni

- har varit på körskolan hela dagen, kom dit vid 10 åkte hem vid 16. Men det behövdes, hatt två körlektioner och resten har jag pluggat. Suttit med den jäkla repetition, fett drygt:O Men som sagt det behövs:P Ska dit imon oxå, körlektioner och plugga lite till! inte mycket kvar nu asså:O Men Fan vad jag längtar tills när jag har det! Slippa tjata på päronen om skjuts och sen att vara klar på körskolan, :D man börjar att tröttna på att spendera halv sin tid där, haha! Kommer ju bli en jäkla frihet med körkort om inget annat:)
.
Ringde från Afrodites idag oxå, så Emelie har fått sommarjobb! ca 2 veckor. Men är så galet glad att jag fått sommar jobb, och att det är på salongen. Då kommer jag lära mig en massa oxå (y) Inte fel det asså! + att det passar med veckorna Plutten är i Spanien :D Galet bra! 

~
Min älskling har MUCKAT idag (avslutat lumpen) Duktig som han har varit:) Äntligen är det över i varje fall! Vet inte om man säger grattis eller vad man gör:P hahah! men stolt över dig plutten, visste att du skulle klara det ♥
Vet ni? Jag tyckerdet ska bli skönt att slippa dela med försvarsmakten. Att jag får ha honom för mig själv^^ Alla fall att ingen annan bestämmer när vi får och inte får träffas. Nu är han påväg mot Åbo med ett kryssningsfartyg, sen så kommer han hit på lördag, och på söndag rullar bilen mot öland:D
~

Nu tänkte jag avsluta här och ändra lite på designen;)
Hörs säkert imon, puss
20 juni

- Galet kul igår, behöver man säga mer än så? hade jätteskoj på festen:) trevligt folk gör allting kalas.
idag har man dock inte gjort mycket vettigt:P men det gör inget. nu ska jag kolla film med resten av familjen.
puss

ny design

Så nu var nya designen klar, vet inte om jag är riktigt nöjd men det blir att fixa mer med den sen när jag fått tatt lite roliga bilder under sommaren:)
.
men jag tycker ändå att det var kul med ett nytt utseende:) på headen:)
här är en bild på hur slingan blev oxå, ingen fin bild men ni ser hur den ser ut i varje fall
men nu ska jag vara lite social, vi hörs kanske imon! Puss:*

18 juni

Jaha, då vad det fredag igen:) sen har det egentligen inte så stor betydelse om vilken dag det är eftersom det äntligen är sommarlov:) Galet skönt!
just nu sitter jag här och ser extra snygg ut med folie i håret, hahah! fixar till min effekt slinga. får se om jag kanske slänger upp en bild senare:)
-en sak som jag glömde att berätta var om de två små valparna som saga fått:) De är jättefina, lovar att slänga upp bilder på dem sen:) Klippte Danne för ett tagsen, alltid skoj att träffa honom:)

ikväll blir det att ta det lugnt, eftersom det är fest imon(y) Ser framemot det:) ska bli skoj att träffa alla och fest är aldrig fel för den saken heller :D
men nu ska jag strax in i duschen, och sen ska jag sätta mig och fixa med den nya designen på bloggen tänkte jag faktis:) Vi hörs senare ikväll!
.
pussar:*
K♥ saknar diig!

17 juni

Weeei! Im Back! Äntligen är det fixat, blev en ny dator. Försäkringsbolaget ansåg att de skulle kosta mer att laga den gamla än att fixa den nya.
Så nu sitter jag här med en ny och fin datot:D och jag gnäller inte^^ haha!

Vet knappt vad jag gjort sen jag senast skrev här:0 Jag har gått på sommarlov vilket är galet skönt:) Sen har jag varit på liseberg, i stockholm.  Annars har jag mest tagit det lugnt:) men nu blir det att slöa resterande av kvällen. Men nu vet ni att jag är aktiv igen!
puss på er!
ny design kommer btw^^

RSS 2.0