25 mars

-Jaha, då skulle man varit på födelsedags kalas ikväll om allt hade varit som det var för ett par år sen, men vet NI vad? jag saknar inte er, för ni ställde inte ens upp när man "tillhörde ", när man var på "rätt" plats. Men ändå, Grattis på födelsedagen, undra om ni ens tänker på mig/oss?

Hade körlektion idag oxå, gick bra. Körde en så kallad bakrunda:P Ja jag har nog kört i alla backar som finns i ängelholm idag^^ Det gick bra i de flesta:) Börja kännas mycket bättre med övningskörningen kan jag meddela:)
Skolan var lika seg som den brukar vara, åkte hem tidigare.. fortfarnde helt död i kroppen, men var tvungen att åka till magnus ändå, kan inte missa mer träning där. inga goda nyheter där idag heller, fan vad man är trött på denna jäkla rehabilitering, tur att magnus kan peppa en, och få en att le även i det tyngsta övningarna. Men men, nu blir det mycket hård träning för benet måste få bättre muskler i låret igen. det är läskigt när benet bara skakar istället för att fungera som det ska.
-imon äe det praktik igen och sen är det äntligen lov! åker på lördag morgon till plutten:) ska bli sjukt mysigt att spendera hela lovet där! längtar efter min plutte!♥
.
Nu ska jag avsluta här för att strax röra mig mot sängen. vi hörs imorgon kväll säkerligen!
-PUSS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0